Perslucht

perslucht

B&L duikbedrijf | Perslucht specialist |

B&L duikbedrijf is gecertificeerd in het uitvoeren van alle denkbare perslucht werken. Bedompte ruimtes kunnen extreem gevaarlijk zijn en daarom is het belangrijk om te beschikken over persluchtmaterialen en duikers die gecertificeerd zijn. B&L duikbedrijf beschikt hierover. Wij kunnen door onze expertise en in gas gevaarlijke ruimtes veilig te werk gaan en dezelfde werkzaamheden uitvoeren als onderwater.

Voorbeelden van werkzaamheden:

– Betonreparaties

– Onderhoud van roestige bouten, roestplekken, losse kitnaden, afsluiters die niet meer optimaal werken

 

Het schoonmaken, reinigen en onderhouden van:

– mestkelders

– gier kelders

– mestputten

– mestopslag,

– mestsilo’s

– andere bedompte ruimtes met gevaarlijke gassen.

 

Perslucht werkzaamheden: het reinigen van chemisch vervuilde gier kelders
Een reiniging van een chemisch vervuilde opslag bassin

Professioneel duikbedrijf voor al jouw perslucht werken

Als het aankomt op alle mogelijke soorten perslucht werken weet je zeker dat je bij B&L duikbedrijf aan het juiste adres bent. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij veel kennis en expertise, dit brengt met zich mee dat ook jij op de juiste manier geholpen kan worden. De bedompte ruimtes kunnen veel gevaren met zich meebrengen, 

Je doet er dus verstandig aan om hier een professional naar te laten kijken. Als gecertificeerd duikbedrijf weten wij wat er voor nodig is om jouw mestkelder te inspecteren, reinigen en onderhouden op een professionele en zorgvuldige manier. Aangezien hier nog altijd een hoop onduidelijkheid over bestaat hebben we het nodige voor je op een rijtje gezet. Door deze pagina door te lezen krijg je een volledig beeld wat je van onze professionele perslucht werken kunt verwachten.

Perslucht werken – dé voornaamste voordelen

Voordat we ingaan op de mogelijke diensten is het handig om even stil te staan bij perslucht zelf. Wat is namelijk het voornaamste voordeel van het werken met perslucht? Het grootste voordeel is natuurlijk het feit dat er op een veilige manier gewerkt kan worden. Mestkelders, mestputten en bio gas tanks zijn door de sterke mestgassen erg gevaarlijk. Deze gassen brengen vele gevaren voor zich mee voor de gezondheid. Ieder jaar vinden er helaas nog altijd ongelukken plaats. Om te voorkomen dat er onnodige gevaren ontstaan wordt er met perslucht voor gezorgd dat de reinigers veilig kunnen werken.

De aanvoer van verse zuurstof zorgt ervoor dat het reinigen op een veilige manier kan gebeuren. Zonder de verse lucht is het niet mogelijk om te werken in een omgeving met een hoge concentratie van mestgassen. Deze gassen brengen een mogelijk verstikkingsgevaar met zich mee. Voor het uitbesteden van de perslucht werken en voor het reinigen van jouw mestputten ben je bij ons aan het juiste adres. De jarenlange ervaring brengt met zich mee dat onze specialisten alles weten wat nodig is om jou op de best mogelijke manier te helpen.

De mogelijke diensten – waarbij kan B&L duikbedrijf je van dienst zijn

Binnen onze perslucht werken zijn er verschillende diensten te onderscheiden. Door de grote verscheidenheid aan diensten is het ook voor jou mogelijk om alles op de juiste manier uit handen te geven. Hierdoor zijn wij in staat om zowel particulieren als ondernemers te helpen voor de perslucht werken. Om het wat makkelijker te maken hebben we hieronder een selectie gemaakt met de belangrijkste diensten die wij binnen het bedrijf te bieden hebben op het gebied van perslucht werken:

●        Het reinigen van mestputten

Het reinigen en onderhouden van mestkelders is één van de diensten die ons duikbedrijf voor jou kan verrichten. Zowel kleine als grote mestputten kunnen eenvoudig gereinigd worden. De diensten van een gespecialiseerd bedrijf zijn noodzakelijk voor deze reiniging. Zonder de juiste aanpak is het namelijk een gevaarlijke klus om te ondernemen. Voor het reinigen van een mestput zullen wij nagenoeg altijd gebruik maken van de gecertificeerde perslucht systemen. Deze draagbare systemen zijn ideaal voor het reinigen van relatief kleine ruimtes. Onze specialisten kunnen hiermee op een veilige manier aan de slag gaan met de reiniging. Veiligheid staat immers voorop bij het reinigen van de bedompte ruimtes!

●        Het reinigen van een mestkelder

Naast het reinigen van een mestput is het ook mogelijk om ons in te schakelen als duikbedrijf voor het reinigen van en een mestkelder. Nu deze ruimtes vaak wat groter zijn wordt er gebruik gemaakt van de vaste installaties. De aangesloten slang zal de perslucht in de mestkelder kunnen pompen. Dit brengt met zich mee dat de mestkelder binnen no time weer geheel gereinigd zal zijn. De vakmannen binnen ons bedrijf kunnen door deze slang een grotere afstand afleggen dan met de reguliere draagbare systemen. Dit maakt de vaste installaties ideaal voor de grootschalige klussen. Onze professionele werkwijze zal er altijd weer voor zorgen dat je er voor een lange tijd tegenaan kunt.

●        Reparaties voor pompsystemen

Naast de bovenstaande perslucht werken staan we voor je klaar als het aankomt op het repareren van bepaalde pompsystemen. Dankzij deze reparaties zal je in staat zijn om bestaande problemen te verhelpen. Het kan ook gaan om grootschalige pompsystemen die commercieel worden ingezet. Dankzij onze specialisten ben je in staat om alles op een zeer zorgvuldige manier onder handen te laten nemen. Mocht je te maken hebben met roestige bouten, vochtplekken of losse kitnaden dan is het mogelijk om dit door ons duikbedrijf onder handen te laten nemen. Voor advies op maat voor de reparatiemogelijkheden is het mogelijk om even contact met ons op te nemen. Wij zullen je gelijk vertellen wat ze voor jouw pompsystemen kunnen betekenen op het gebeid van onderhoud en reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Waarom zou je een professioneel duikbedrijf inschakelen?

We krijgen met regelmaat de vraag waarom het verstandig is om een professioneel duikbedrijf in te schakelen voor het uitbesteden van de perslucht werkzaamheden. Het voornaamste voordeel is dat je zeker weet dat alles op een veilige manier zal gebeuren. Zoals we al kort hebben vermeld kunnen de bedompte ruimtes erg gevaarlijk zijn. Wil er gewerkt kunnen worden om de mestkelder te reinigen dan zal er adembescherming moeten zijn voor de specialisten. Als B&L duikbedrijf beschikken wij over de middelen die nodig zijn om het op de juiste manier te verrichten. Wij gebruiken dus zowel draagbare systemen voor kleine ruimtes als grootschalige perslucht machines waarbij de lucht via een slang wordt aangevoerd. Op deze manier zal het reinigen van de mestput altijd weer op een veilige manier gebeuren.

De belangrijkste voordelen van B&L duikbedrijf

Kies je voor ons als B&L duikbedrijf voor het uitbesteden van jouw perslucht werken dan zal je verschillende voordelen ondervinden. Het voornaamste voordeel is dat wij een bedrijf zijn met jarenlange ervaring. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze specialisten weten waar zij mee bezig zijn. Onze specialisten beschikken over alle kennis die nodig is om jouw perslucht werken op de juiste manier te verrichten. Bij het reinigen van de mestputten en mestkelders worden er enkel en alleen hoogwaardige perslucht installaties gebruikt. Deze hoogwaardige machines stellen ons in staat om iedere klus op de juiste manier af te ronden. Een ander voordeel is dat wij bekend staan om onze uitstekende prijs kwaliteit verhouding op het gebied van de professionele reiniging. Door gebruik te maken van de offertemogelijkheid zal je gelijk zien wat je kunt verwachten. Hier komen we straks nog even op terug.

Kan je het ook zelf doen?

Tenzij je ervaring hebt met perslucht en zelf over de perslucht installaties beschikt is het levensgevaarlijk om zelf de mestkelder te reinigen. 

Ieder jaar vinden er helaas nog altijd ongelukken plaats door mensen die zelf proberen om kleinere bedompte ruimtes te reinigen zonder gebruik te maken van perslucht. Dit is dus iets wat wij met klem afraden. 

Het inschakelen van een professioneel duikbedrijf is de enige manier waarop je zeker weet dat er veilig gereinigd kan worden. Onze voordelige tarieven brengen met zich mee dat de keuze nog eenvoudiger is om te maken. Ook jij kan middels onze perslucht werken kiezen voor een veilige reiniging van alle mogelijke bedompte ruimtes.

Professionele inspectie voorafgaand aan het reinigen

Voordat onze specialisten aan de slag gaan om jouw mestputten onder handen te nemen zullen zij eerst het nodige inspectiewerk verrichten. Deze inspectie maakt het mogelijk om te zien wat er precies gedaan moet worden. De inspectie zal voornamelijk in kaart brengen op wat voor manier precies gewerkt moet worden. Denk hier bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van de mogelijke complicaties en op de reinigingsmethode. 

Aan de hand van een uitgebreid rapport worden onze bevindingen op een eenvoudige wijze uiteengezet. Over het algemeen is het mogelijk om de kleinere klussen gelijk uit te voeren. Voor de grootschalige perslucht projecten zullen we met de klant een vervolgafspraak maken. Uiteraard zullen onze specialisten je altijd voorzien van advies na afloop van deze inspectie. Op die manier weet je wat je te wachten zal staan.

Ook een offerte aanvragen voor onze perslucht werken?

Mocht je nu zelf een mestkelder willen laten reinigen door ons als B&L duikbedrijf dan raden wij je zeker aan om gebruik te maken van onze offertemogelijkheid. Middels deze offertemogelijkheid krijg je in een oogopslag te zien aan wat voor kosten je zal moeten denken. Wij staan bekend om onze voordelige tarieven. Deze schappelijke tarieven in combinatie met de beste specialisten maakt ons dé partij als het aankomt op het uitbesteden van alle mogelijke soorten perslucht werken.

Als je bepaalde vragen hebt over de mogelijkheden of over de diensten in het algemeen dan is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk te woord staan om je verder te helpen.

Kiezen voor B&L duikbedrijf voor jouw perslucht werken staat garant voor een uitzonderlijk goed resultaat. 

  

Neem vrijblijvend contact met ons op

[contact-form-7 id=”857″ title=”Contact duikbedrijf homepage”]