Diensten

Logo van het duikbedrijf
BenL duikbedrijf zuid – Expert voor alle onderwaterwerken
Duikbedrijf BenL onderwater lassen
Twee duikers aan het werk van B&L duikbedrijf zuid

Duikbedrijf B&L Alle denkbare onderwaterwerken

Onderstaand een aantal van onze werkzaamheden opgesomd. Werkzaamheden zoals Duikbedrijf B&L | Expertise onderwater | Onderwater inspecties | Civiele onderwaterbouw | Thermisch branden | Perslucht | Berging | zwembad | sprinklers. Zijn wekelijkse bezigheden van benl duikbedrijf zuid. Uw specialist is Duikbedrijf B&L voor Alle denkbare onderwaterwerken.

 

Onze diensten

Berging

Wij voert al jaren kleine en grote bergingen met succes uit

Ons duikbedrijfbeschikt over gecertificeerde duikploegleiders met 25 jaar ervaring met berging werkzaamheden. daarbij beschikken wij over ons eigen pomp materiaal. 

 

Civiele constructie

BenL duikbedrijf zuid is een bedrijf wat staat voor kwaliteitswerken onderwater. Onze expertise in zowel onder- als boven watergebied is opgebouwd in de afgelopen 30 jaar dat wij bestaan. 

Camera Inspectie

Ultrasoon wanddikte metingen op stalen objecten. Voeren onderwater camera inspectie ‘s uit van sluizen, waterreservoirs, damwanden, Het inspecteren van stuwen en duikers. Ons duikbedrijf inspecteert Kademuren

Onderwaterlasser

Er zijn verschillende werkgebieden waarin wij als onderwaterlasser onze diensten kunnen inzetten. Onderwaterlassen door B&L Duikbedrijf wordt handmatig gedaan door een gecertificeerde beroepsduiker.

Perslucht

B&L duikbedrijf is gecertificeerd in het uitvoeren van alle denkbare perslucht werken. Bedompte ruimtes kunnen extreem gevaarlijk zijn en daarom is het belangrijk om te beschikken over persluchtmaterialen en duikers die gecertificeerd zijn.

Rioolzuiveringen

Wij voert al vele jaren succesvol inspecties en reparaties uit van de rioolzuiveringen voor verschillende waterschappen. Bij een inspectie zit altijd een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Vaak weten wij kleine probleme al direct op te lossen.

ROV Inspectie

ROV staat voor Remotely Operated Vehicle. Dit is een onderwaterrobot die wordt ingezet bij de inspectie van verschillende onderwaterwerken en zorgt voor videomateriaal van de inspectie. Deze wordt bijgeleevrd bij het inspectierapport.

Sprinklertank Inspectie

B&L Duikbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van inspecteren en onderhouden van waterreservoirs zoals sprinkler tanks ten behoeve van sprinkler installaties. Wij kunnen alle werkzaamheden verrichten rondom het inspecteren, reinigen en renoveren van waterreservoirs, sprinkler tanks en sprinkler kelders.

Thermisch branden

hermisch branden of het werken met de thermische lans kent heel veel mogelijkheden. B&L beschikt over de materialen en expertise en voert deze werken al jaren succesvol uit. 

Zwembaden

B&L duikbedrijf zorgt voor het leveren, repareren en monteren van trapconstructies. B&L voert tegel reparaties uit. Voegwerkzaamheden, VCA medisch gekeurde gecertificeerde duiker, Het reinigen van zwembaden en voegen en kitten onderwater, het detecteren en inspecteren van lekkages.

Hoe voert B&L duikbedrijf zijn sprinkler inspectie werkzaamheden uit?

Nadat het technisch bulletin 67B is uitgekomen. Voor het veiligstellen van het gebruik van sprinklertanks en sprinklerinstallaties ten behoeve van de brandveiligheid. Zijn wij ons eigen rapport gaan maken. dit format is leidend tijdens alle sprinkler inspecties waarbij wij volgens de Betreffende A of B inspectie alle benodigde punten aflopen. Daarbij lossen wij vaak problemen die wij ondervinden diezelfde dag nog op.

Voeren jullie ook reiniging van van bedompte ruimtes uit?

Het betreden van bedompte ruimtes is vaak erg gevaarlijk. Wij zijn gecertificeerd om dit veilig onder begeleiding van perslucht uit te voeren. Wij voeren hierbij het onderhoud en reiniging van bedompte ruimtes uit.

Sprinklerinfo: Wist je dat ?

Problemen zich steeds vaker voordoen in jongere systemen. corrosie heeft de aandacht gekregen van onder andere de “commissie van deskundigen blusinstallaties”. Omdat dit een bedreiging vormt voor sprinklerinstallaties. ook Nagtglas Versteeg (Bureau Veritas Industrial Services), LPCB Nederland, R2B zijn onder andere betrokken. In Duitsland zijn de omstandigheden qua voorschriften, gebruikte materialen, waterkwaliteit gelijk aan die in Nederland. VdS – de Duitse Sprinklerautoriteit – maakte onlangs bekend dat 73% van de droge systemen en 35% van de natte sprinklersystemen afgekeurd worden vanwege ernstige corrosieproblemen. Van de droge systemen is 22% na 12,5 jaar al zo aangetast dat ze volledig moesten worden afgeschreven.