BenL duikbedrijf
Duikbedrijf
B&L duikbedrijf - Voor alle denkbare duikwerken

BenL duikbedrijf - inspecties onderwater

ROV inspectie met een duiker van duikbedrijf benl

onderwater camera inspectie en civiele constructie:

Alle inspectie werkzaamheden wat u kunt bedenken onderwater.
Wij verzorgen altijd een uitgebreid rapport met al onze bevindingen, conclusies en aanbevelingen.
Camera inspectie van hoge kwaliteit digitaal aangeleverd online of op USB.
Tijdens de inspectie is de camera gekoppeld aan een monitor in de bus waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om live mee te kijken en het inspecteren bij te wonen.

 

Voorbeelden van de werkzaamheden van BenL duikbedrijf zuid:

 • Het inmeten van constructies 
 • Ultrasoon wanddikte metingen van stalen objecten
 • Voeren onderwater inspectie ’s uit van sluizen
 • Stuwen
 • Duikers
 • Sluisdeuren
 • Gemalen
 • Schepen
 • Kademuren
 • Damwanden
 • Hellingbanen
 • Bodemgesteldheid
 • Sprinklertank type B
 • Waterreservoir
 • Sprinkler water reservoirs voor meer informatie klik hier
 

Alles wat u kunt bedenken onderwater.

Een uitgebreid rapport met al onze bevindingen, conclusies en aanbevelingen

Camera inspectie van hoge kwaliteit digitaal aangeleverd online of op USB.

Tijdens de inspectie is de camera gekoppeld aan een monitor in de bus waardoor u altijd de mogelijkheid heeft om live mee te kijken en het inspecteren bij te wonen.

Heeft u vragen neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar een professionele onderwater inspectie?

Mocht je zelf een onderwater inspectie willen inplannen voor jouw constructie dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat dit op de juiste manier gebeurd. Wij van B&L duikbedrijf staan door onze jarenlange ervaring bekend om onze hoge mate van kennis en expertise. 

Op het moment van schrijven zijn wij al ruim 30 jaar actief als het aankomt op het uitvoeren van alle mogelijke soorten onderwater inspecties. Onze inspecties maken het mogelijk om een damwand of om een onderwaterconstructie op een eenvoudige manier na te laten lopen. 

Deze inzichten geven je een compleet beeld over hoe het ervoor staat met de constructie. We zien dat er nog altijd een hoop onduidelijkheid bestaat als het aankomt op het uitvoeren van een onderwater inspectie. Om je wat beter op weg te helpen hebben we de belangrijkste informatie over onze onderwater werkzaamheden hieronder voor je op een rijtje gezet!

Alle mogelijke onderwater werkzaamheden

Je zal vast al wel gezien hebben dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het uitbesteden van alle mogelijke onderwater inspecties. Deze inspecties stellen je in de gelegenheid om de constructies onder water langs te lopen. Echter zijn er nog veel meer mogelijke onderwater diensten die wij voor je uit handen kunnen nemen. Om je een volledig beeld te geven zijn hieronder de belangrijkste onderwater werkzaamheden te vinden die wij van B&L duikbedrijf voor jou kunnen verrichten. Dit overzicht laat je meer zien over de mogelijkheden die wij te bieden hebben:

Het inmeten van constructies

Op de eerste plaats is een onderwater inspectie noodzakelijk voor het inmeten van bepaalde soorten constructies. Bij de bouw van een constructie onderwater komt er veel werk bij kijken. Om ervoor te zorgen dat er geen gevaren ontstaan bij de bouw is het van cruciaal belang dat alles op de juiste manier gebeurd. Ben je van plan om een grootschalig project te realiseren onder het wateroppervlak en wil je zeker weten dat dit op een veilige manier kan gebeuren dan is het uitvoeren van onze inspectie de beste optie om voor te kiezen. Onze specialisten zijn in staat om in kaart te brengen waar de eventuele gevaren zitten en waar er op gelet moet worden bij het inmeten van de constructie.

Ultrasoon wanddikte metingen

Voor stalen objecten is het mogelijk om ultrasoon wanddikte metingen te laten verrichten. Bij deze ultrasoon wanddikte metingen wordt er gebruik gemaakt van een speciale meetmethode waarbij er met behulp van een ultrasoon geluid de dikte van de materialen kan worden vastgesteld. Hierbij wordt er een speciale puls uitgezonden die ons team vervolgens kan aflezen. Omdat het bij grootschalige projecten niet mogelijk is om dit zelf te doen is het handig om hiervoor een professional in te schakelen. Ons team beschikt over de middelen die nodig zijn om de ultrasoon wanddikte metingen op de juiste manier te verrichten. Aangezien er professionele middelen nodig zijn is het inschakelen van ons team de enige juiste stap om te nemen.

Onderwater inspecties van dammen en sluizen

Zoals je straks kunt lezen is het mogelijk om alle mogelijke constructies te laten controleren. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om middels onze professionele damwand inspecties een dam te controleren. Ook alle mogelijke soorten sluizen kunnen door onze professionals geïnspecteerd worden. Deze inspecties maken het mogelijk om te zien of alles naar behoren functioneert of dat er mogelijk gebreken zijn ontstaan na verloop van tijd. Door deze werkzaamheden ben je in staat om eenvoudig te zien of er onderhoudswerkzaamheden verricht moeten worden. Door er op tijd bij te zijn is het mogelijk om toekomstige schade te voorkomen.

Dit zijn enkel een aantal voorbeelden van diensten die wij voor je uit handen kunnen nemen. Naast de standaard onderwater inspecties is het altijd mogelijk om andere onderwater diensten te laten verrichten. Het is natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Aan de hand van jouw wensen en behoeftes kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We kunnen altijd langskomen op de locatie om te zien wat de mogelijkheden zijn. Dankzij deze afspraak kun je eenvoudig in kaart brengen wat de opties zijn om voor te kiezen.

Professionele onderwater inspectie – wat kan je verwachten?

Wanneer je kiest voor een professionele onderwater inspectie of voor de damwand inspecties dan weet je zeker dat jij op de juiste manier van advies zal worden voorzien. Bij het uitvoeren van de inspecties krijg je als klant altijd een uitgebreid rapport. In dit rapport staan alle bevindingen, conclusies en aanbevelingen die onze specialisten hebben opgemerkt tijdens het uitvoeren van de inspectie. 

Ons bedrijf maakt gebruik van een hoogwaardige beeldkwaliteit als het aankomt op het uitvoeren van de camera inspecties. Deze kwaliteitsbeelden kunnen digitaal of via USB geleverd worden. Tijdens de inspectie is de camera gekoppeld aan een monitor in de bus waardoor je altijd de mogelijkheid heeft om live mee te kijken en het inspecteren bij te wonen. Op deze manier proberen wij om de klant altijd te betrekken bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Dit stelt je in de gelegenheid om te zien wat onze specialisten op dat moment ook zien.

Omdat het niet mogelijk is om de werkzaamheden zelf te doen zal je ervoor moeten kiezen om het uit te besteden. Onze persoonlijke aandacht en de uitgebreide analyses geven je gelijk een betrouwbaar gevoel bij deze werkzaamheden. Onze specialisten staan natuurlijk altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om iets uit te leggen. Wees tijdens de afspraak dan ook niet  bang om hiernaar te vragen, we zijn er immers voor je om jou te helpen.

Inspecties voor alle soorten constructies

Wij zijn inzetbaar voor de inspecties van alle mogelijke soorten constructies. Zoals we al kort hebben vermeld is het mogelijk om ons in te schakelen voor damwand inspecties en voor het controleren van alle mogelijke soorten sluizen. Onze expertise ligt voornamelijk op de grootschalige constructies zoals stuwen en dammen. Ook schepen en kademuren kunnen door onze specialisten worden voorzien van een inspectie. Dit betekent echter niet dat wij ons beperken tot de grotere constructies. Het is namelijk ook mogelijk om contact op te nemen voor het uitvoeren van een sprinkler inspectie type B. Dit geldt ook voor het laten controleren van een waterreservoir. Wil je wat meer te weten komen over het laten controleren van een sprinkler met een water reservoir dan kan je hier op de site meer informatie vinden die eventueel van belang zou kunnen zijn.

Waarom kiezen voor B&L duikbedrijf?

Nu je weet wat de mogelijkheden zijn op de onderwater werkzaamheden is het van belang om even kort stil te staan bij de vraag waarom je voor B&L duikbedrijf zou moeten kiezen. Het voornaamste voordeel wat wij je te bieden hebben is een jarenlange ervaring. Zoals we al even kort hebben vermeld zijn wij op dit moment al ruim 30 jaar actief als het aankomt op alle mogelijke soorten daminspecties en andere werkzaamheden onder het wateroppervlak. Deze jarenlange ervaring maakt ons dé partij die alle kennis van pacht heeft om jou op de beste manier te helpen. Alle specialisten bij ons in het team weten wat ze moeten doen om jouw klus op de beste manier af te ronden. Daaruit volgt dan ook dat zij gepaste adviezen kunnen geven over hoe het er met jouw constructies voor staat.

Naast onze kennis en expertise weet je bij B&L duikbedrijf zeker dat de juiste middelen gebruikt worden voor de klus. Ons team beschikt over alle middelen die nodig zijn om jouw klus op de juiste manier te klaren. Hier moet je niet alleen denken aan de duikapparatuur, maar ook aan de camera’s die gebruikt worden voor het uitvoeren van de inspectie. Door de hoogwaardige kwaliteit is het eenvoudig om zelf mee te kijken en om te zien hoe het er met jouw constructie voor staat. De talloze mogelijkheden maken ons de ideale partij voor het laten uitvoeren van professionele onderwater inspecties.

Offerte voor jouw onderwater inspectie

Ben je op zoek naar de meest professionele soorten damwand inspecties dan is het handig om even contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar als het aankomt op het uitvoeren van een professionele onderwaterinspectie. Dit maakt het mogelijk om jouw constructies op de juiste manier te laten controleren. Hier op de site kun je gebruik maken van onze offertemogelijkheid. Wij raden je zeker aan om hier even naar te kijken. Middels een offerte krijg je in een oogopslag te zien aan wat voor kosten je moet denken. Kies vandaag nog voor B&L duikbedrijf om ervoor te zorgen dat jouw onderwater werkzaamheden op de juiste manier worden verricht. 

Voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor je klaar om je hiermee verder te helpen. 
 

  Uw telefoonnummer